Huset - Hus til salg i Torrevieja

Gå til indhold

Huset

Rummelig 3-værelses sydvestvendt rækkehus med kælder beliggende i Torrevieja, fælles swimmingpool, solarium og tæt på faciliteter.
 
Denne smukt præsenterede stueetageejendom ligger i en stille gade bag en park med oliventræer, figentræer, granadina, betanque baner, motionsmaskiner og legeplads. i en stille gade med gåafstand til Torrevieja centrum og strand er der kun 20 minutters gang. 3 supermarkeder som Carrefour, Consum og Lidl samt Habaneras Shopping Centre som kun ligger 10 minutters gang fra huset.
 
 
Adgang til ejendommen på 56 m2, er enten via dobbeltport eller bagindgangen gennem fællesarealets gangstier. Denne ejendom drager fordel af overdækket parkering og en solrig forgårdhave med en lav vedligeholdelse med et udvalg af planter og frugttræer. Forhaven er 39 m2 har også markise og et aluminiums depotskab.
 
Når du går ind i huset kommer du først til en lys rummelig stue og adgang til de 2 dobbeltværelser, hvoraf det ene i øjeblikket bruges som hjemmekontor. Familie badeværelset består af en brusekabine, håndvask, toilet og bidet. Det store rummelige separate køkken ligger på bagsiden af ​​ejendommen med et udvalg af fritstående og vægmonterede skabe med en granitbordplade. Nogle hvidevarer er også inkluderet.
Udgang fra køkkenet er et nyttigt bryggers og en anden gårdhave / opholdsområde på 14 m2  med sol om formiddagen. Fra denne gårdhave er der en dør, der fører ud til en gangsti med adgang til den smukke fælles swimmingpool og haveanlæg.

Vender du tilbage til fronten af ​​ejendommen finder du en trappe, der fører ned til en anden bolig på 47 m2 med opholdsstue, badeværelse, dobbeltværelse og et værksted. Det ville være muligt for fremtidige ejere at konvertere værkstedet til et lille køkken, værelse eller depotrum, hvilket vil gøre dette til et selvstændig separat opholdsområde.
Derfor vil huset være særligt egnet til dem der ønsker at bo i Spaniens dejlige klima om vinteren og leje husets stueetage ud om sommeren og bruge kælderen til opbevaring af private møbler og ting man ikke ønsker lejerne bruger.

Huset har aircondition i alle rum/værelser og er delvist møbleret.
 
I beboerforeningen er der spansk og engelsk tv samt 3 fiberoptik internetudbyder.
 
Kun 10 minutters gang er Torreviejas største vandland ”Aquopolis” og Torreviejas store fredagsmarked.
 
Der findes fem golfklubber inden for en afstand af kun 12 km.

Pris: DKR. 878.000 / € 118.000
Tilbage til indhold